PS: Miluji tě stále.
Zlomil jsi mi srdce, cítím to tady v hrudi,
to, co mě dřív hřálo, teď mrazivě studí,
při myšlence na tebe, tají se mi dech,
když nemůžeš v realitě, děsíš mě v mých snech.
Ta láska, co dřív hřála, najednou tě dusí,
vadí ti můj hlas, i můj dotek se ti hnusí,
nechceš mě už vidět, toužíš po té jiné,
každá láska, co dřív byla, jednou prý i zhyne.
Miluji tě stále, i přes zjizvenou tvář,
také nejsem bez hříchu, nemám svatozář,
však největší můj zločin,
byl propadnout tvým očím.
Přečteno 587x
Tipy 6
Poslední tipující: Misha, Roser, Pavlina, grázlík
Komentáře (1)
Komentujících (1)