Chci Tě mít dál
Anotace: Zdál se mi v noci krásný sen, byla jsem Tvoje celá jen.
Chci Tě mít dál
tak jako dosud,
pod kůží, ve vlasech.
Chci Tě mít dál,
snad je to osud,
cítit Tvůj horký dech.
Chci Tě mít dál,
klidně nás posuň,
do mraků, na duhu.
Chci Tě mít dál,
sám si to rozsuď,
vstříc svému osudu.
Přečteno 635x
Tipy 6
Poslední tipující: mirecek, Fany, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)