Pěkné
Něčím je to zajímavé.
S láskou je to složité, ale je důležitá a důležitým druhem lásky je třeba i přátelství nebo např. láska matky k dítěti a tak. Na to by se zapomínat nemělo. Někdy sice láska bolí, to vím taky, ale je důležitá.
Omlouvám se, pokud jsem příliš výrazně sdělil svůj názor. Dílo je moc hezké.
29.01.2020 19:11:31 | Roser
sestřelíš, spadne ti pod nohy a co si s ním pak teprve počneš? Raděj ho nech lítat, blázna okřídleného.
16.02.2018 21:26:54 | Laika
...a pomáhá to? no nevím...:-) tak uvažuji jak se dá lépe zrýmovat "doprdele", ale to je fakt těžký...
15.02.2018 19:51:26 | bogen
promiň mě rozesmála a přitom je to vážná věc kurva krásný ST :-))
15.02.2018 06:33:08 | Iva Husárková