Zasněžená láska
Anotace: tvé stopy mizí ve sněhu
Rozházené svršky
polité zbytkem vína
teplo pach potu
vysypaná hlína
noční souhra radovánek
pak úsměv z tváře zmizí
oblékáš se odcházíš
teď už jsme si cizí
koukám z okna
brzy začne svítat
zavřel jsi dveře za sebou
já smutné dny začnu sčítat
padá sníh je mi smutno
myslím na tvou něhu
jdeš dál naší ulicí
tvé stopy mizí ve sněhu.
Přečteno 479x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Krahujec, Iva Husárková, grázlík, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)