A když se trápíš
Anotace: ...je mi smutno...
A když se trápíš,
je mi smutno...
Smutno z toho,
co krade smích
a radost z očí tvých.
A když se trápíš,
je mi smutno...
Že nehlídám poklad,
jímž pro mne jsi
a stesk k tobě cestu najde si.
A když se trápíš,
je mi smutno...
Chci zahnat stvůry
i noční můry,
co zuby si brousí na tvé sny.
A když se trápíš,
je mi smutno...
Přečteno 508x
Tipy 5
Poslední tipující: martinaV, mkinka, milan nov, Iva Husárková, Fanny
Komentáře (0)