Buď sama sebou
Jak koberec ze sametu
jak vůně z raních květů
jak lennost v horkém létu
jak vítěz co dobyl metu.
to vše jsi pro mě ty.
Snem svým ukolíbán k spánku
když ztěžklý vzduch se brání vánku
vyloupen city, prázdno je v banku
Rumcajs co hledá pro lásku Manku.
Nedej mi více než můžeš dát
červené líce co umí se smát
není už potřeba s ohněm si hrát
se mnou se nemusíš ničeho bát.
A tak mi otevři náruč svou celou
rozlom ty kameny co život melou
opusť už myšlenky co jsou tvou celou
život je svoboda, tak buď sama sebou.
Přečteno 456x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)