Anotace: Nepominou a za to děkuji. I sladké vášni.
*
Mám ráda sladké milování,
kdy den splyne s nocí,
kdy muž je s ladnou paní,
je lovcem v její moci.
*
Mám ráda pohyby vášně,
kdy těla spolu splynou,
kdy muž je slastí loven,
svou láskou milovanou.
*
Mám ráda slova lásky,
kdy verše spolu plynou,
kdy svět je v lásce hezký,
BÁSNĚ SNAD NEPOMINOU.
*
Růženko....krásně voníš ránem, mámivě...**ST**
21.02.2018 06:56:22 | Anděl
Krásné dobré ráno. Jsem ráda, že cítíš tu krásnou podmanivou vůni.
Děkuji Andělko.
21.02.2018 07:35:11 | Šípková Růženka
Nepominou...
Občas je krizovka, ale vždy brzy přejde. :) A to platí pro obojí, psaní i milování se. :)
Krásná...
20.02.2018 22:07:33 | Stela
Nepomine, Růži, nic,
dokud dýcháš z plných plic.
20.02.2018 21:04:11 | Špáďa
Tomu ráda věřím, děkuji.
Písmenka dokáží žít svým vlastním životem.
20.02.2018 21:05:51 | Šípková Růženka