Anotace: světoví vůdci, polibte si prdel a běžte hrát raději šachy, nebo automaty! aneb dnes bez kokotů.
až se svět podělá, zlatíčko
nakreslíš mi na helmu
rtěnkou srdíčko
a až se to srdíčko
v dešti rozpije
smutek mě zlatíčko
smutek mě zalije
daleko od tebe
v cizí zemi
smutno je zlatíčko
smutno je mi
hvězdy mi zlatíčko
hvězdy mi nepřály
pošlou ti v krabičce
všechny mé metály
daleko od tebe
v cizím státě
vyryl jsem pro tebe
srdíčko v blátě
...ty jo, připomněl jsi mi závěr filmu Hair od Formana...;-)dobrý text...
22.02.2018 18:22:12 | bogen