Anotace: Ty jsi jediná, se kterou do jiných světů odlétám, Plachtí kondor, Pluje vzduchem, Další kondom, Stříbro z plání kolem, Rychle posbírej, Už si do mě vdechla, Ten strašnej jed, Než gejzír vizí vytryskne mi z hlavy, podáš mi prý slíbenej protijed...
Dlouho jsem tě neznal
Ne, přímo takovou
Ujetou holku
Já měl celkem za slušnou
Strašně zmýlenej
V odhadu na lidi
Paranormální krásu
Né každý hnedka závidí
Ty jsi moje malá
Malá šamanka
Co mou duší namotá
Kolem skály
Zlehka, zlehounka
Ty jsi jediná
Se kterou do jiných světů
Odlétám
Plachtí kondor
Pluje vzduchem
Další kondom
Stříbro z plání kolem
Rychle posbírej
Už jsi do mě vdechla
Ten strašnej jed
Než gejzír vizí vytryskne
Mi z hlavy
Podáš mi
Slíbenej protijed
Ty jsi moje malá
Malá šamanka
Co mou duší namotá
Kolem skály
Zlehka, zlehounka
Ty jsi jediná
Se kterou do jiných světů
Odlétám
Strašnej odvaz
Prokousnutej ret
Utaženej provaz
Šrámy na zádech
To jsem já
To jsi ty
Koloběhem vizí
Do neznáma tažený
(Hanuš Šparlinek, 23.2.2018)