Anotace: ...
K zemi padá slaný led,
je to kapka slané vody.
Chtěla jsem tě mít teď
a pak i do nepohody.
Ty však rozhodnul ses sám,
že to stejně nemá cenu.
A tak jak ti dokázat mám,
že tě ze srdce nevyženu.
Jen jediný cíl teď mám
a to udělat tě šťastným.
Celé mé srdce tobě dám,
pro jeden okamžik slastný.
Kdy ten led roztaje - ty víš,
že vzdávat se se mi nepodobá,
až řekneš mi "dnes se mnou spíš",
budu to já, ta nebesky šťastná...