Anotace: touha
Když z vody vylézáš,
kapky po těle Ti stékají,
na mne se podíváš,
dech se mi zatají,
slunce místo mne Tě hladí,
jemný větřík ovívá,
ani nevíš, jak mne to svádí,
snad se nikdo nedívá!
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?