Jsi nedůvěřivý, až hrůza,
občas připadám si jako čůza,
nevěříš mi a to mě trápí,
o tom, že nechci jiné chlapy,
chci jen Tebe, teď a tady,
tak neotáčej se ke mě zády,
já se taky bojím toho,
že dívek by Tě chtělo mnoho,
že lepší by sis mohl vybrat,
než-li se mnou zůstat,
líbíš se mi, smiř se s tím,
že jen tak z hlavy Tě nepustím, ...