Za tímhle kopcem
Modré nebe
Pláně zalité sluncem
Hledíme na sebe
Chci abys tomu uvěřila
Je tomu už strašně dávno
Když naše srdce se spojila
V našich očích bylo to psáno
Tisíce vzpomínek
Na tu lásku
Začala jako plamínek
Na provázku
Díváme se jeden na druhého
Tak jak bylo to tehdy poprvé
Časem stalo se něco krásného
Pořád buší stejně srdce mé i tvé
Dny za dnem
Vteřina po vteřině
Sen za snem
Květina po květině
Stačil pouhý okamžik našich očí
Osudné střetnutí nás dvou
Nikdo nečekal že to tak skončí
Že staneme jednou osobou