Anotace: Ano, tomu se říká láska...
Sbírka: Láska má tisíc podob
****
Můžeš mě po ránu pošimratsvým něžným pohlazenímtřeba
letmým mrknutímpokynutím paže tichým vzdechemzvukem telefonním.
Každá tvá
fyzická přítomnostje láskou při životěnemám tě můj milýspolečným plynutím časemnikdy dost.
Krásné...
28.02.2018 07:16:09 | Anděl
Děkuji, Andělko.
28.02.2018 16:56:18 | Šípková Růženka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?