Anotace: zahleděnost
Při pohledu do Tvých očí,
se ty mé barvu Tvých učí,
a kdyby mé oči rety rudé měly,
ty Tvé by vášnivě zulíbaly,
jejich záře na uzdě mé oči drží,
Tvému pohledu uhnout jde jen stěží.
Moc se mi líbí!
02.03.2018 06:28:36 | Anděl
děkuji ...
02.03.2018 20:22:54 | ldona
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?