Zasnění
Pomálu usíná, usíná s touhou
Lehce se dotýká svou bosnou nohou
Prstama přejíždí po hedvábné tváří
Velmi si užívá jak úsměvem září
Hluboko do duše směřuje pohled
Vidí vše ostře zkrze dalekohled
Přitisklí k sobě dušemi plesají
Lásku si vyznají po tmě a potají
Rty se dotýkají v hlubokém objetí
Spolu teď daleko, daleko poletí
Přečteno 435x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Frr, Lucucu, Iva Husárková, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)