Anděl
Jsi má láska moje snění
cesta co zlé v dobro mění
lék hojící k uzdravení
nebeský dar nad něž není
Vděčností tě objímám
stálostí tě kolíbám
představou tě zdobím
v tvých šlépějích chodím!
Jsi má láska anděl spřízněný
světlo vedoucí mě na Zemi
píseň v prapůvodním znění
příčina mé proměny
Přečteno 789x
Tipy 7
Poslední tipující: Kubíno, jitoush, Anděl, Amonasr, Akyš
Komentáře (2)
Komentujících (2)