Anotace: Živý puls na fotkách, Je probuzená ve vzpomínkách, co nikdy neblednou. Slepá místa na mapách, jde ztracená na cestách, co k cíli ani zpátky nevedou. Každý neseme svůj kříž, Někdo daleko, jiný blíž....
Živý puls na fotkách
Je probuzená ve vzpomínkách
Co nikdy neblednou
Slepá místa na mapách
Jde ztracená na cestách
Co k cíli ani zpátky nevedou
Každý neseme svůj kříž
Někdo daleko, jiný blíž
Teď hladím tvoji tvář
Schoulená tu chvíli spíš
Vnímám
Jak moc tě mám rád
I když znovu zkoušíš lhát
Že jsi věrná, čistá
Dávno nevinná
Možná na tom něco je
Něco co se v tobě pře
To všechna pouta
Kolem přetrháš
Možná na tom něco je
Něco co do nás drápy tne
To mrazivý hloubky
Se mnou prožíváš
Živý puls na fotkách
Síla bouře na římsách
A z tvé tváře padá prach
Už se chvějí tvoje rty
A svět je pouhé já a ty
To stejný trans
Mi připomínáš
Možná na tom něco je
Že s tím terapie těžko hne
Že karma zkrátka je
A dýchá mezi námi
Dýchá, proudí mezi námi
Nevinná
(Hanuš Šparlinek,6.3.2018, Happens all the time)