Šepot
uvnitř
hluboko
milá
jen tak
na oko
všemi
oblíbená
všemi milová
jen to dobře hrát
že uvnitř v duši
nejsem mrcha
krvavá sprcha
krvavá lázeň
ve tvých očích
vidím jen bázeň
co s tebou bude
když už nemůžeš
milovat
svojí mrchu
ani nenávidět
je přeci tak sladá a milá
duši to rozesírá
ale stojí to za to
vítej zlatíčko
sbohem ubožátko