Poděkování
Božstvům všem já děkuji,
že mi dala Lucinku.
Ten pocit krásný miluji-
Lucince dát pusinku.
Věrnost ti Lucinko slibuji,
s tebou chci jít životem.
Srdce své ti věnuji,
pro tebe žít jsem ochoten.
Možná zní to jako klíšé,
ale ty jsi prostě úžasná.
A ta tvoje krásná duše,
ta je něčím vyjímečná.
Už nechci nikdy víc,
životem jít sám.
Vždy půjdu tobě vstříc,
to Lucinko přísahám.
Přečteno 428x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Anděl, Kubíno
Komentáře (1)
Komentujících (1)