Samet
Rozum mi odepřel poslední službu
a vydechl posledni myšlenku
mám k Tobě nevšední prosbu
rozepni na chvíli svou halenku.
Ukaž mi co svět ještě neviděl
jen bůh ví jakpak Tě stvořil
z mých snů možná vycházel
a pak nekonečné roky tvořil.
A já mohl jsem nejen pohledět
ale i celou Tě líbat a hladit
u stolu s Tebou posedět
život si společně sladit.
Poznávat Tvoje úsměvy
leštit Tvé sny a radosti
těšit se na Tvoje návštěvy
i chvilky naší neřesti.
Samet je dotykem kůže
hebký a krásný na pohmat
krásnější jsi než-li růže
na věky chci Tě milovat.
Přečteno 359x
Tipy 10
Poslední tipující: karolinakarol, mkinka, grázlík, JSJ, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl
Komentáře (3)
Komentujících (3)