Kde jsi?
Zas tak sám dnešní noc
ztracen ve vzpomínkách
postel víc než když jsem byl dítě
zdá se větší být
a snad sám bůh ví jen proč
neumím o tobě stále jen snít
Chybíš mi víc, než můžu ti říct
tvůj dech na mém krku
to vše je teď pryč
noční silueta ve tmě
a já toužím
déle než chvíli zas mít tě
Na blízku, v objetí něžných dlaní
to co potřebuji
jsi ty, tvůj dotek
myšlenky na tebe
nenechávají v klidu mé spaní
a z mlčení v srdci mém zmatek
Přečteno 510x
Tipy 8
Poslední tipující: Kyška, grázlík, Lucucu, Stela, její alter ego, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)