Anotace: Vím, že nemám dost, Sebe trýzním pro radost, Citů neumím se vzdát, Skoro nahé se tě dotýkám, A v tom transu nepoznám, Že tíhu světa nechám odplynout. Dál neumím to skrýt, Zpátky nemůžu to vzít, Přede mnou je sráz..
Dál neumím to skrýt
Zpátky nemůžu to vzít
Přede mnou je sráz
Oheň náhle zhasl
Je tu tma a led
A děj co má respekt
Vážně nemůžu tě brát
Budeš mi to zazlívat
První zkus se mnou skoncovat
Pořád tě v sobě mám
S karmou se nevyrovnám
Kráse je marný vzdorovat
Někdy mívám zlost, to však bývá ctnost
Tvé rty snadno proklínám
Někdy rozpoznám, co jinak nevnímám
Tvoji lásku nemám sám
Vím, že nemám dost
Sebe trýzním pro radost
Citů neumím se vzdát
Skoro nahé se tě dotýkám
A v tom transu nepoznám
Jak tíhu světa nechám odplynout
Dál neumím to skrýt
Zpátky nemůžu to vzít
Přede mnou je sráz
Oheň náhle zhasl
Je tu tma a led
A my dva
Na rozcestí všech cest
Někdy mívám zlost, to však bývá ctnost
Tvé rty snadno proklínám
Někdy rozpoznám, co jinak nevnímám
Tvoji lásku nemám sám
Tvoji lásku nemám sám
Tvoji lásku nemám sám
(Hanuš Šparlinek, 9.3.2018, Happens all the time)
https://www.youtube.com/watch?v=ajnhXJxrJeE