Anotace: Necháváš mě za sebou
Necháváš mě za sebou,
bolavou a ztracenou.
jako hadr, zničenou.
Už zase.
Otupělá, zamilovaná.
Nešťastná.
Nepoučitelná.
navěky v tobě uvězněnou.
Ať je ti brzy lépe.
10.03.2018 21:36:37 | grázlík
Děkuji
14.03.2018 10:56:51 | Iwionne
Ach.....ty chvíle jsou bolestné...ale jak se říká - něco krásného končí, něco krásného začíná...přeji moc aby prodleva mezi tím nebyla moc dlouhá...
10.03.2018 07:26:42 | Anděl
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?