Hvězdy
Anotace: Kolik hvězd, nevím, lásko moc, prsty Tvé beru na pomoc, nestačí na to jenom moje, dnes v noci budu celá Tvoje.
Snad s první jarní nocí na oblohu
tisíce hvězd nám poslali,
jak perly na niť navlékli je,
odčítali a sčítali.
Nevidím Tvou tvář, jen dech horký
lehce mi foukáš do spánků,
když Tvoje ruce propletené,
jsou s mými do dvou copánků.
Mlčíme a ticho by se dalo krájet
a přece hřeje na duši,
zima nám není, hoříme láskou,
co nemůže nic přerušit.
Tak kolik ptáš se hvězd to dělá,
co skrývají za krásu,
má duše touhou oněměla,
nemohu vyjít z úžasu.
Přečteno 496x
Tipy 7
Poslední tipující: Frr, Anděl, Šípková Růženka
Komentáře (5)
Komentujících (3)