Snění
Někdy je těžké poznat, že jen sníš,
kdy i hvězd se dotknout smíš.
když ti motýl pohladí svou jemnou perletí,
a všechna bolest hned odletí,
váš, že musíš otevřít oči,
ale bráníš se tomu,
nocí se touláš, nechce se Ti domů.
Vždyť stačí tak málo, jen oči zavřít,
a lásku v srdci nechat zemřít.
Komentáře (0)