Líbí se mi první polovina, je to o vůli a vytříbenosti konání. Jenže pak nastává rozplizlé nevědomí a pochybnosti. Možná je to zamýšlený kontrapunkt, který mi "nejde do karet". Může být i to, je nevidím širší rovinu (abych to neokecával, že tomu prostě nerozumím).
15.03.2018 21:30:42 | Lesan
Sajurii - nádherné jméno! báseň se mi moc líbí! Sníme - mlčíme.....**ST**
15.03.2018 07:59:56 | Anděl