Smutek za víčky
Krása mořských hlubin
je pohled do Tvého nitra
vůně krásných květin
a naděje co svitla.
Na řasách se skrývají
krůpěje minulosti
vlasy v tvářích splývají
v úsměvu i zlosti.
Rty jak rudé šperky
zdobí krásnou tvář
půvab krásné selky
co z obrazů jen znáš.
Únik dalek smutku
pod víčky usínání
bělavou zřím blůzku
s barevným prošíváním.
Hebkost něžných dlaní
ve stisku spolužití
krásné milování
a celé naše žití.
Přečteno 497x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, grázlík, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)