Jak v mlhovině bloumám já ztracená
půlnoc jak deka halí mi ramena
sluneční vítr cuchá mi vlasy
lásko ach lásko... kde jsou ty časy
Když po mléčné dráze spolu jsme bloumali
s dětinskou hravostí komety chytali
ty hlavy s hořícími vlasy
lásko ach lásko... kde jsou ty časy
Černá díra mi požírá srdce
má mysl je temnotou schvácená
a slova ta zní náhle tak trpce
Ve vesmíru velikém samotná zhroucená
když měsíc jiné našel si slunce
pak jak v mlhovině bloumám já ztracená