***
Svlečená bez jména
toužím tě mít
s tebou se hladit
s láskou se chtít.
(pozor, to je chtíč)
Svlečená bez jména
chci s tebou být
tvůj dech jen slyšet
s tebou si snít.
(pozor, to je sen)
Svlečená bez jména
škrábat tvá záda
vískej mi vlasy
vždyť tě mám ráda.
(ale ano, to je láska)
***