Pozření
z noční oblohy
se zřítila hvězda
úlomek hořícího těla
spadl do studánky v lese
rozčeřil chlad stinné hladiny
vylovila ho ze dna
zašeptal:
„řekni, že mně chceš...“
schovala ho do boty
obtiskl se
do kůže jejího chodidla
a ta jej
pozřela
stal se její součástí
zapadl do soukolí
mechaniky těla
bylo jí hladko
tak mučivě něžně
láskyplně
nyní se cítila celá
jako nikdy
předtím
Přečteno 365x
Tipy 23
Poslední tipující: zelená víla, Laika, Iva Husárková, Kubíno, grázlík, Jort, Amonasr, piťura, Frr, Šípková Růženka, ...
Komentáře (12)
Komentujících (8)