Až konečně
Tma večer zas ovládá
a já tu čekám marně
na příběhy
s krásnou děvou
trpělivě
čekám na sny
s tebou
Za víčky spousty vzpomínek
co nikdy nezapadnou
v zapomnění
věřím ve chvíli
kdy změní se ve skutečnost
tohle věčné
snění
Pak až noc předá vládu
otevřu oči a najednou
budeš tu ty
to ráno
obejmu tvou krásu
a zmuchlám své
sny
Přečteno 522x
Tipy 7
Poslední tipující: Kyška, Iva Husárková, Stela, Kett, Dreamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)