Anotace: Planoucí rty vlčích máků, co ochutnat chtěly víc, v bouři za soumraku, Než blesk náhle sjel, Do rozkoší dvou těl, Podej mi ruku, Dál se nechci bát, Tu sílu vjemů s tebou, Zkouším prožívat, Když věčný čas tak rychle plyne, Cítím, že ta noc..
Co vidím já
Nevidíš ty
Dál tu zůstanou věci zastřený
Myšlenky volně proudí kolem nás
Ty je nezastavíš
Vůli neovládáš
To oni nás v hrsti mají
S námi si jenom hrají
Tohle je ta pravá realita
Co normálně spí a je ukrytá
Na pláni teď někdo zhasl
Vidím světlo
A krásy nejjemnější kaz
Planoucí rty vlčích máků
Co ochutnat chtěly víc
V bouři za soumraku
Než blesk náhle sjel
Do rozkoší dvou těl
Podej mi ruku
Dál se nechci bát
Tu sílu vjemů s tebou
Zkouším prožívat
Když věčný čas tak rychle plyne
Cítím, že ta noc
Minulé do mě vlije
Zrychlený tep ve spáncích
Naše těla zmítaná
V davných vibracích
Zas tu planou
Rty vlčích máků
Zmáčení jdeme domů
V bouři a za soumraku
Za námi mizí rozcestí všech cest
Na obzoru hasne minulé
A temně černý les
Mizí všechno
Všechno mizí
Dnes
(Hanuš Šparlinek,16.3.2018)
Tie prírodné živly majú čosi do seba:)
17.03.2018 07:37:26 | maryshka008