Pověz, proč mi říkáš né,
může to být zábavné!
Řekni, co na tom světě
tolik irituje tě.
Pověz, proč mi říkáš né,
může to být bezvadné!
Žádný přeci nemládne,
rok co rok, den ode dne.
Pověz, proč mi říkáš né,
je to pro mě záhadné!
Na zápory nemysli,
vše je jenom stav mysli.
Pověz, proč mi říkáš né,
milovat je úžasné!
Lépe to jde společně,
na mou duši, skutečně!