Anotace: mocné pero
Tam za branami
mojí vize lásky
černí havrani hodují
Trhají, nic je neruší
krvavé zobáky však zvednou
až když pero o papír zašustí
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?