Anotace: ...každý den si pokládám jednu a tutéž otázku...
Sbírka: Láska má tisíc podob
****
Houpat svou duši
v laskavém objetí
S láskou
se mazlit
milovat
a hrát
Sdílet
její radost
poznání
i žal
Houpat své srdce
plakat i dojetím
ŽIVOT JE NÁDHERNÝ
POJĎ SE MNOU DÁL
****
Růženko moc krásná....momentálně se držím v náruči a piju pivo....**ST**
21.03.2018 19:05:57 | Anděl
Moc děkuji Andělko. Dokážu si tě s lahvinkou piva v náruči představit - milé.
Hezký večer.
21.03.2018 20:24:27 | Šípková Růženka