Jestlipak někdy chybím v myšlenkách Tvých
jestlipak víš, kolik bylo chyb
jestlipak žiješ si svůj sen
jestlipak jsi byl mnou...vůbec zasažen
Já umím bez Tebe už být
láskou k sobě a s radostí i žít
v duši své najít prostý klid
srdce své v bouři utišit
Přesto se vkrádá otázka:
"Jestlipak...
a zda Tě navštívila Láska?"