Petruška
Anotace: Chce mě,nechce mě?
V minulém životě
holoubek jsem byl
ty jsi byla lovec
který mě sestřelil
padal jsem k zemi
křídla postřelená
chytla jsi mě do náruče
v očích vyplašená
zrovna jako teď
tehdy si mě ranila
postřelené srdce
křídla si mi léčila
Komentáře (1)
Komentujících (1)