Anotace: Pro Petrušku
Pěkný... Trochu nesouhlasím s Jirkou.... Liter je tady právě od toho, aby básničky nezůstávaly v šuplíku... a to, že v nich někdo vyjádří svoje pocity je asi trošku samozřejmostí... taky záleží, do jaké míry je to podle skutečnosti... A básnička je hezká, stručná, ale přitom toho říká dost... tak to má být :o)
21.02.2007 18:58:00 | prostějanek