Korunka v oblacích, na dotek slunci,
kořínky nadechlé, úchyty ztrácí.
Blahé jsou poryvy jarního větru,
lákají k rozletu, stahují ke dnu.
Lístky se třesou, neklidně sníce,
červánky na nebi, červené líce.
krásný, jsem ráda, že jsem objevila...
01.07.2021 14:55:46 | Sonnador
je z toho cítit vůně jarního večera a červenajcího se stydlivého nebe, krásné
27.02.2021 12:51:38 | horečka.