Dopis pro mou milou
Chci jen přijít domů
a hlavu svou to klínu ti dát
Rukou mi zajedeš do vlasů
a já tvém klínu budu spát
Svým hlasem nádherným mi ukolébavku budeš pět
Já už chci přijít k tobě dom
k lásce a nádheře tvé zpět
Ale to musím přežít tenhle smrtí lidí hon
Přečteno 790x
Tipy 1
Poslední tipující: someone.else
Komentáře (1)
Komentujících (1)