Anotace: ...jsem nevšední, ale reálná...
***
Bojíš se všednosti
jsi jí plný.
Jsem jemný vánek
v tvé hlavě
který by přítomností
vyvanul.
Jsem kratičký záblesk
v letním počasí
který by všedností
zešednul.
Máš strach z přítomnosti
plynoucích dní.
***