S korunou z hvězd
a v chladném odrazu
sluneční záře
stojí si tiše
ve stínu Krále dnů
a měsíce žháře.
Vznešená Noc
ukrývá tajemství
před Králem skrytá
pod temnotou
černě jejích šatů
tiše přikrytá.
Milování
a steny milenců
pod rouškou tají
a svým kouzlem
ještě před svítáním
tajemtví hájí...