Je to ten cit
Je to ten cit
Je to ten stisk rukou
chuť rtů
zabíjejících pohledů.
Hra dvou citů
Co padají dolů z útesu
Srdcí co hoří i pod vodou
Úsměvů které nikdy nedojdou
Vzpomínek v mysli navždy zůstanou
Vůně jenž láká myšlenky s tebou spojenou
Životů i růži co bez sebe nenávratně uhasnou
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Džihiro
Komentáře (1)
Komentujících (1)