Anotace: Sychravá noc, Modlitby z úst se derou ven, Zatímco ty mnou pronikáš až na obnaženou kostní dřeň. Nestoupám k nebi, Padám s tebou níž....
Jsem na tom hůř
Je to na mě znát
Nálož citů pod kabát
Nelze schovat
Klečím v blátě
Měsíc padá na holou stráň
Kde Bůh mě ochrání
Před láskou
Co dál mě zabijí
Sychravá noc
Modlitby z úst
Se derou ven
Zatímco ty mnou pronikáš
Až na obnaženou
Kostní dřeň
Nestoupám k nebi
Padám s tebou níž
Tvé úzké rty mi šeptají
Tak se chvíli opři
O můj těžký kříž
Stávám z bláta
Měsíc padá na holou stráň
Kde Bůh prý odpouští
Drama lásky
S prstem na spoušti
Sychravá noc
Němé modlitby z úst
Padají na pustou zem
Zatímco ty v mlze tančíš
Vláčná jako nejkrásnější sen
Jako éterický vjem
(Hanuš Šparlinek, 29.3.2018)
https://www.youtube.com/watch?v=MjD_5hcX2Lk&list=RDMMMjD_5hcX2Lk