Anotace: Dostala jsem z lásky psaní...děkuji Ti milý za vyznání.
***
Lehoučké jak pírko se snáší k zemi...
k pravdivému poznání
sebe
ale vlastně hlavně lásko
Tebe
Potkat sebe v ranní rose
přijmout se...
Zdravit zemi nohou bosou
naslouchat nebe
naslouchat Tebe
celou rukou hladit květy
kde jsi Lásko, kde Ty?
Ve vůni okoupat mysl
nahé tělo omýt rosou
Pohled ženy osušil tě
Úsměv ženy osvěžil tě
A malovaný klín...
Obejmul tě
Proč?
Pro tu rosu
Pro tu ženu
Pro tu zemi
Pro ten klín...?
Ne, tvé SRDCE.
Děkuji milý za
VYZNÁNÍ.
***