Láska k brunetě
Večer, když usínám,
ráno, když vstávám,
jen já o ní vím,
že je ta pravá.
Mám rád tu svoji brunetu,
s jinou si jí už nespletu,
tu ženu pleti hnědé,
svou vůní mě vždy svede.
Nechám si o ní zdát
a ráno se musím smát
nad její voňavou siluetou.
Miluji ji ...
...tu kávu..
...čerstvě mletou.
Supr zakončení s gradací, smích na tváři se neztrácí...
12.04.2018 04:27:47 | JSJ
.. musí přiznat, že původně jsem psal o své M.M., ale rýmy o ženě s hnědou pletí se k ní nehodily a mě donutily vybrat si jiný objekt mé lásky, ikdyž už té kávě tolik neholduji jako dřív, ocenění si zaslouží.
12.04.2018 16:50:04 | mirecek
ach...
07.04.2018 22:04:49 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA