Rudovlasá
Vlasy vám voní od máty
a klíč od vaší komnaty
Chtěl bych mít já, hrdý slov král
abych vám váš spánek těmi slovy hřál.
Jen chvíli... pak políbil vám víčka
jen chvíli než vznikne tahle básnička
Na všechno zapomenout bych chtěl
Pro blízkou vzdálenost dvou nahých těl
Přečteno 572x
Tipy 15
Poslední tipující: Kirsten, Jenda P., mirecek, Iva Husárková, Dreamy, Sandra_T, Šípková Růženka, Lioness
Komentáře (6)
Komentujících (6)