Knížka
Anotace: Když se naše cesty rozejdou a ty ji zase otevřeš, vzpomínky zas k tobe prijdou a ty se usměješ. ...
Když se naše cesty rozejdou
a ty ji zase otevřeš,
vzpomínky zas k tobe prijdou
a ty se usměješ.
Prožij tu něhu.
Zavři oči a sni.
Tu lásku bez břehů.
To štěstí tam zní.
Vzpomeň si na to krásný
A vybav si naše šílenství.
To milování s vášní
vždy zůstane naše tajemstvi.
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: mirecek, JSJ
Komentáře (0)