Máš mě v duši?
Bloudil jsem pomalu
v ráji plném květů
čekajíc na Tebe
a nebo se pletu?
Bloudil jsem v kruhu
a hledal Tvou něhu
nechal se zahřívat
v blátě i sněhu.
Myšlenky propadly
jak učeň u zkoušek
navenek chytrolín
však žádný svatoušek.
City se nemění
s okolní přírodou
v Tobě jsou zrozeny
pod modrou oblohou.
A tak Ti píšu jen,
pár řádek ke čtení
čekání na Tebe
je někdy k zbláznění.
Touha mě spaluje
srdce mi buší
Ty Lásko milená
snad máš i mě v duši.
Přečteno 558x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Marcella, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl, bogen, mirecek, Kett
Komentáře (6)
Komentujících (6)